Naši treneri

Treneri koji su uspješno završili osmodnevnu edukaciju

Našim trenerima je dozvoljeno predstavljanje kao „voditelj inspirativnih seminara“, te vođenje i davanje kurseva pod imenom „familylab.ba“, kao i korištenje loga u iste svrhe.

Vaše ime može biti tu, prijavite se!

1. BEGOVIĆ - ISIĆ BADEMA
2. BEJTAGIĆ – MAKIĆ MERIMA
3. BUGARI AMINA
4. GAZIBEGOVIĆ AMELA
5. GRAHIĆ MIRELA
6. HERCEGOVAC ELMA
7. KARAHMET SALIH
8. JAHIĆ MIRSADA
9. MAHALBAŠIĆ ADIS
10. MAHALBAŠIĆ HIDAJETA
11. MAHALBAŠIĆ MURIS
12. MAKAREVIĆ JASMINA
13. SULJAGIĆ MERIMA
14. ZELENTUROVIĆ SAMRA

Familylab Association udruženje

Familylab Association je udruženje koje povezuje nacionalne Familylab organizacije širom Europe i svijeta koje se bave pružanjem podrške roditeljima i stručnjacima te razvojem kompetencija u obiteljskim odnosima. Naše aktivnosti su namijenjene zainteresiranim roditeljima koji su u potrazi za boljim načinima roditeljstva, te onima kod kojih je prisutna nesigurnost kada su suočeni s konfliktima, problemima i drugim poteškoćama u obitelji. Smatramo da je takvih oko 85% roditelja.

Familylab Bosna i Hercegovina dio je organizacije Familylab Association. Idejni osnivač Familylaba je Jesper Juulobiteljski terapeut i autor mnogih knjiga na temu obiteljskog života i odgoja koji zadnjih 15-ak godina u okviru Familylaba kroz rad sa stručnjacima i roditeljima promovira i širi ideje o novim paradigmama u odnosu između djece i odraslih.

© 2024 Familylab Bosna i Hercegovina, sva prava pridržana. | Design by: Web studio NESA